jueves, 14 de noviembre de 2013

Personatges.


PERSONATGES PRINCIPALS.

-Marta:La Marta es pot considerar en certa manera  un personatge marginat. Els seus orígens són molt pobres, de demanar caritat amb un pare adoptiu al peu de les escales de les esglésies.  Molta de la gent de la terra baixa té certs prejudicis contra la Marta, pels seus orígens, però sap ser amable i dòcil per una part, i agressiva per l'altre. 



-Sebàstia: En Sebastià és l'amo de tot. El poder el converteix en una persona egoista i que pensa solament en ell mateix. Es fa respectar pel caràcter que imposa. 


-Manelic:Al pricncipi és una persona tìmida però després era el unic que es va enfrentar al Sebàstia.




PERSONATGES SECUNDARIS.

-Nuri:Germana petita de les Perdigones. Té un caràcter similar al de la Marta i és per això que la seva amistat és molt gran. La Marta se l'estima molt i li fa de germana gran. És una persona bona i innocent, despertant, i començant a ser menys innocent. És l'objecte de burles fàcils.



-Xeixa:Té la importància de ser el que ens deixa veure que les coses al poble no van bé, que hi ha algun misteri del qual ningú vol parlar.És també gairebé l'única persona que planta cara al Sebastià, marxant del poble.



No hay comentarios:

Publicar un comentario